Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
Innerlijk kind workshop PDF Afdrukken E-mail
  

Praktijk Intuïtie

  Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie, Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen 

 

Helen Binkhorst, Hoge Bogerd 2, 4651 XV Steenbergen, tel 0167.566.577 – mob 0654.968.928

www.intuitie.com - Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken  

__________________________________________________ 

 

Active Image

Spelen met je Innerlijk Kind
Het wordt een reis door de wereld van onze zintuigen, terug naar het verleden, een boeiende speelse reis terug naar ons "Innerlijk Kind". Ieder dagdeel staat voor een bepaalde periode in je leven, zoals de babytijd, peuter, kleuter, schoolkind en de puber. Het zesde dagdeel gebruiken we voor de afsluiting en het onderhoud. We gaan de wonden uit je verleden helen en zorgen voor een warme en veilige plek voor jouw "Innerlijk Kind". Er zit tussen de dagdelen steeds 2 weken om te zorgen dat alles op de juiste manier verwerkt kan worden. Wanneer je "Innerlijk Kind" geheeld is zul je jezelf pas echt vrij voelen.

Waarom werken aan het "Innerlijk Kind"
In het leven van elk kind zijn er gebeurtenissen die diepe indruk maken. In veel mensen zijn deze pijnlijke ervaringen, die ze in hun jeugd weggedrukt hebben, opgeslagen. Ze blijven het hele leven parten spelen, soms zonder dat we de link leggen naar gebeurtenissen uit onze jeugd. Immers kinderen zijn goed in het wegstoppen van pijnen, dat is hun overlevingsdrang, ze voelen het dan niet. Die ervaringen blijven wel latent aanwezig en komen bij gebeurtenissen die triggeren aan dat wat opgeslagen is naar boven als een gevoel van onrust, van onbehagen, zonder dat we dat een plaats kunnen geven. Dat uit zich dus als een gevoel van onbestemd verdriet in je volwassen leven. Op momenten dat dat naar boven komt begrijpen we vaak niet wat er aan de hand is. Het is heel moeilijk om die gevoelens een plaats te geven. In de workshop gaan we, de soms diepe verwondingen die we met ons meedragen verwerken.

Het "Innerlijk Kind" wordt ook wel eens aangeduid als het onbewuste, maar het is alleen maar onbewust omdat we er zo weinig aandacht aan hebben geschonken. Daar brengen we met deze workshop voorgoed verandering in!

 

Het blok bestaat uit 6 dagdelen van 2.5 uur

Kosten : € 135.00 voor 6 dagdelen

Tijd     : van 13.30 tot 16.00 uur op woensdagmiddag of vrijdagmiddag

            van 19.30 tot 22.00 uur op woensdag of donderdagavond

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst