Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
Reiki II PDF Afdrukken E-mail

Praktijk Intuïtie

Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie, Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen 

 

Helen Binkhorst, Hoge Bogerd 2, 4651 XV Steenbergen, tel 0167.566.577 – mob 0654.968.928

www.intuitie.com - Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

  

Active Image
Reiki tweede graad

De Tweede Graad weerspiegelt, in het ideale geval, het besluit om deze graad te halen, ook de belofte van de leerling om zich dieper met Reiki te verbinden en meer verantwoordelijk-heden te nemen voor zijn/haar eigen- en andermans leven. Deze stap betekent dat je meer verbonden raakt met je eigen leven. Het proces waar je door de afstemmingen doorheen gaat, maakt op een diep niveau contact met je geestelijk- en emotionele wezen. In de Tweede Graad word je geconfronteerd met de geestelijke en emotionele patronen, die van invloed zijn op je leven. Ook op het spirituele vlak zal je verder groeien.

Het is daarom raadzaam om een minimale periode van drie maanden tussen de Eerste- en Tweede Graad Reiki te nemen. Om vertrouwd te raken met de Reiki energie, is het nodig de tijd te nemen en er naar te groeien. De tijd tussen de Eerste- en tweede Graad inwijdingen is een kwestie van persoonlijke keuze. Sommigen nemen er maanden of jaren de tijd voor, terwijl anderen maar een paar dagen willen wachten.

Tijdens de Tweede Graad ontvangt de leerling één initiatie, waarbij de chakra's nog verder geopend worden. Daarna kan de leerling de drie symbolen gaan gebruiken om de energie te versterken en afstandbehandelingen te geven.

Na afloop ontvangt u een certificaat en een uitgebreide handleiding van de cursus, de handposities en de symbolen.


De cursussen worden in groepen van minimaal 2 personen gegeven.

Tijd        : van 10.00 - 17.00 uur

Kosten    : € 150.00 p.p. incl. lesmateriaal en certificaat

Data       : in overleg met de cursisten

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst