Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
EdelsteenTherapie

Nieuw!!! het drinken van Edelsteenwater

Voor de meeste mensen hebben edelstenen en mineralen een enorme aantrekkingskracht door hun vaak sprookjesachtige schoonheid, vormen, kleurenpracht en uitstraling. Maar behalve als decoratieve toepassing, kunnen edelstenen ook gebruikt worden in de alternatieve geneeskunde. Ze bezitten een geneeskrachtige en helende werking. Zij werden reeds in de oudheid door vele natuurvolken gebruikt voor het verhelpen van ziekten. Welke cultuur of culturen zich als eerste hiermee bezighielden is niet met zekerheid vast te stellen. Zeker is wel dat lang voordat de oude culturen van Babylonië, Egypte en China ontstonden het gebruik van edelstenen al bekend was. Dat is gebleken uit opgravingen en vondsten uit die tijd.

We zijn er aan gewend om naar de aarde te kijken wat daar groeit en dat als levend te accepteren. We kunnen niet in de aarde kijken om te zien wat daar groeit. Maar als een steen uit de aarde komt heeft hij zijn groeiproces al achter de rug. Er zit geen beweging meer in, daarom zien we het ook als een dood ding. Maar een steen is een langzaam gegroeid wezen met een heel eigen uitstraling, het zijn geen dode stukjes materie. Ze zijn uit gestolde aardse stoffen ontstaan en gegroeid. Hierdoor bezitten zij, net als alle levende wezens, naast hun stoffelijke verschijning ook een unieke wezenskracht en elektromagnetisch veld (aura). Deze energievelden zijn constant in beweging. Het is de combinatie van volmaakte vorm en energie dat evenwicht in ons lichaam kan bevorderen.

 

Sample Image  Sample Image Sample Image
 

 

De mens heeft ook een energieveld om zich heen. Voor een goed evenwicht tussen lichaam, geest en gevoel mogen er geen blokkades zitten in ons energieveld. Maar door allerlei invloeden van buitenaf kan ons energieveld wel eens uit balans raken. Mensen die psychisch en/of lichamelijk uit balans zijn, kunnen bijvoorbeeld door het dragen van edelstenen of het plaatsen van edelstenen in hun omgeving een nieuw evenwicht vinden. De trilling van mineralen of edelstenen kan namelijk ons energieveld herstellen. Weet wel dat de edelsteen niet u geneest, maar dat hij helpt uw zelfgenezend vermogen te activeren.

In mijn praktijk maak ik van de helende werking van edelstenen en mineralen gebruik door:

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2018 Intuitie.com Helen Binkhorst