Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
Healingen/leggingen en edelsteenmassages

Sample Image


Na een ziekte of een periode waarin er veel vervelende dingen gebeurt zijn kan een Edelsteenmassage of een Bergkristallegging weer voor extra energie zorgen. Als er bij u al langere tijd verschillende blokkades in uw energieveld of chakra's zitten en het dragen van Edelstenen te lang duurt en daardoor te weinig effect heeft, kan een Edelsteenlegging worden toegepast. Met deze doelgerichte behandeling werken de Edelstenen tegen de blokkades in. Tijdens de behandeling ligt u gekleed op een behandeltafel.
Voor de Edelsteenlegging wordt er eerst een check-up gedaan van uw energiebalans door middel van een pendel. Daarna worden de Bergkristallen punten om u heen gelegd, waarna de Edelstenen op de chakra's gelegd worden. Dan wordt door middel van zachte handbewegingen de energie op gang gebracht. Het genezingsproces wordt sterk gestimuleerd door deze snelle doorstroming van energie.

Bij een Edelsteenmassage ligt u ook gekleed op een behandeltafel. Ook dan wordt er eerst een check-up van de energiebalans gedaan door middel van een pendel. Daarna wordt er met de Edelsteen die voor u op dat moment nodig is met de bolle onderkant uw hele lichaam gemasseerd. Wij beginnen daarbij bij de linkervoet en gaan verder met het linkerbeen. Daarna wordt de hele romp en de borstkast gedaan. We eindigen bij de hals en gaan verder met de linkerarm. Daarna het hoofd en dan aan de rechterkant naar beneden. We eindigen bij de rechtervoet. Alles wordt met de bolle kant van de edelsteen aangeraakt

Kosten € 30.00 per behandeling en alleen op afspraak.

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst