Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
Het begeleiden van zwangerschappen
Sample Image


Het begeleiden van zwangerschappen kan al beginnen vóór de conceptie. Het in balans brengen van uw hormoonhuishouding. Want het is natuurlijk heel belangrijk dat u zelf in balans bent voordat u aan een nieuw leven begint. Dat kan door middel van een aantal Edelstenen voor de conceptie. Dan als de zwangerschap een feit is dan krijgt u tot de vierde maand een Edelsteen die er aan mee werkt dat het kindje krachtig en sterk wordt en de moeder actief en levenskrachtig blijft. Dan vanaf de vierde tot de zevende maand een Edelsteen die de groeikracht bevordert en er tegelijkertijd voor zorgt dat de moeder in harmonie blijft. Vanaf de zevende maand tot aan de bevalling een Edelsteen die zowel de lichamelijke als de geestelijke groeikracht bevordert en zorgt voor een voorspoedige bevalling.

Verder krijgt u tips om de geboorte harmonisch te laten verlopen, zodat de overgang naar de bewoonde wereld voor de baby niet al te groot is. Er zijn namelijk Edelstenen die u in de ruimte neer kunt zetten die zorgen voor een zachte en positieve energie in de kamer waar u gaat bevallen. Voor een kind is het een hele positieve start als het geboren kan worden in deze energie.

Na de bevalling gaan we er weer voor zorgen dat de moeder haar eigen evenwicht hervindt door middel van een Edelsteen. Deze steen werkt versterkend bij algemene zwakte en zogvormend, maar is tevens een bloedstelper. Hij geeft steun aan de ruggengraat, stimuleert de aanmaak van calcium en geeft weer nieuwe energie.

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst