Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
Stenen per post


Bijgaande beschrijvingen zijn gebaseerd op algemene beschrijvende teksten, elke gelijkenis met reeds eerder geschreven teksten berust op louter toeval.

            Sample Image

Voor een goed resultaat is het belangrijk een steen uit te zoeken (of uit te laten zoeken) die bij u past. Edelstenen die niet bij iemand passen, kunnen storend werken op het eigen energieveld of hebben geen effect. Bij mij worden de edelstenen getest door middel van een eenvoudige spiertest (touch for health). Deze spiertest is aangepast aan de Edelsteen-therapie en blijkt zeer goed te werken.

Het testen van de Edelstenen kan ook per post. Stuur een recente foto waar u alléén op staat (zonder stenen om en andere mensen of dieren erbij). Let op: afgeknipte foto's werken niet. Doe daar een korte beschrijving van uw klachten en uw levensomstandigheden bij met uw naam, adres en (héél belangrijk) uw telefoonnummer.

Als ik een steen voor u uitgezocht heb, bel ik u over de prijs en verzendkosten, voordat ik de steen verstuur. U kunt ook uw eigen steen op die manier laten testen. Deze methode is ook zeer geschikt voor huisdieren, waarvoor dezelfde voorwaarden van toepassing zijn.

Wilt u alleen getest en geadviseerd worden zonder een steen aan te schaffen dan verzoek ik u vriendelijk een retour envelop die voldoende gefrankeerd is met uw naam en adres mee te zenden.

Tot slot is het belangrijk om de steen met liefde en aandacht te behandelen, zodat de wisselwerking tussen de steen en u zelf steeds groter wordt. U krijgt bij aankoop van de stenen een uitgebreid advies hoe u de stenen kunt reinigen.

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst