Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
Engelen

Active Image Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik me bewust geweest van de aanwezigheid van de engelen om me heen. Altijd heb ik ze gezien en gevoeld. In een heel vervelende periode in mijn vroege jeugd wist ik dat ik beschermd werd door de engelen. Zonder woorden kon ik ze roepen en vragen mij te helpen. Aan hen heb ik te danken dat ik die periode door gekomen ben. Naarmate je ouder wordt en je merkt dat niet iedereen die engelen ziet dan praat je er verder niet meer over. Ik heb me op een gegeven moment afgesloten van dat stuk uit mijn jeugd en daarmee ook helaas het contact met de engelen.

Naarmate ik ouder werd heb ik geleerd om met het verleden om te gaan en het een plaats te geven. Dan weet je ook ineens weer dat er meer is tussen hemel en aarde. Bij alle keuzes die ik gemaakt heb vanaf dat moment heb ik de hulp gevraagd van de engelen. En op een gegeven moment kom je ook engelen tegen op je pad, want het is me ook duidelijk geworden dat je engelen overal om je heen tegen kan komen. Ik vond een site met engelen en daar werd een workshop aangeboden: "contact met engelenenergie". Dan blijkt dat de persoon achter deze workshop één van de engelen is die mij weer een stapje verder helpt in mijn spirituele zoektocht. Van haar heb ik geleerd om contact te maken met de engelenergie en deze te gebruiken. Er ging een wereld voor me open. Inmiddels heb ik bij Theresia Rook-Swillens diverse cursussen en workshops gevolgd en wil ik graag zelf gaan vertellen over de engelen. Want hoe meer mensen er van weten hoe beter. Er zijn namelijk heel veel engelen en die willen allemaal aan de slag. Want ze komen alleen in actie als je er om vraagt, behalve de beschermengel die altijd bij je is. Dus laten we de engelen niet werkeloos laten wachten.

Engelen komen in elke religie in een of andere vorm voor. In de Egyptische, Romeinse en Griekse mythologie komen goden en helden voor met vleugels. De Indianen in Noord Amerika hebben het over engelachtige wezens. In het boedisme komen deva's voor en in het Tibetaanse boedisme worden de spirituele helpers "dakinis" genoemd. In de koran heeft men het over lichtwezens/. Het Latijnse woord "Angelus" betekend "hij die gestuurd wordt" en in het Hebreeuws komt het woord Malach voor dat "boodschapper" betekent. Wij kunnen dus wel aannemen dat het iets van alle religies is, ook al worden ze anders genoemd of weergegeven. Het maakt dus niet uit welke geloof je hebt, de engelen zijn er voor iedereen.

Het belangrijkste is dat we ten allen tijde de engelen om hulp kunnen vragen en wanneer je je ervoor open stelt, zij je ook kunnen helpen. De antwoorden die je krijgt op je vragen kunnen op vele manieren naar je toe komen. Het leren begrijpen van de boodschappen die je krijgt is een proces. Het kan in een geluid zitten, met geur te maken hebben of een gevoel. Hoe meer we engelen uitnodigen in ons leven, hoe beter het met ons gaat. Er zijn namelijk geen grenzen aan de helende krachten van de engelen. Dus laten we er veel gebruik van maken.

Nieuwsgierig geworden naar het werken met de engelen? Schrijft u dan in voor een workshop!

Aartsengelen klik hier
Beschermengelen klik hier
Workshop klik hier

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2018 Intuitie.com Helen Binkhorst