Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
De paarse Kristalengel
Active Image

Kennen jullie het Kristalengeltje dat Amethist heet.

Er was eens….. ( ja want zo beginnen alle sprookjes) ….. een meisje, zij heette Amanda. Amanda was heel onrustig van binnen. Niet alleen in haar hoofd maar ook in haar lijfje. Herkennen jullie dat? Dat is natuurlijk helemaal niet fijn. Doordat zij zo onrustig was, sliep zij natuurlijk ook helemaal niet lekker. Het was zo erg dat zij zich niet eens meer kon herinneren wanneer zij voor het laatst echt lekker had geslapen. En je moet natuurlijk wel lekker slapen want anders wordt je veel te moe en kun je overdag niet opletten op school of leuke dingen doen. Amanda had ook best wel last van hoofdpijn en ook een beetje pijn in haar schouders. Ook zat haar nek helemaal vast, herken je dat? Dat je niet meer zo makkelijk kunt bewegen.

Active ImageActive ImageActive Image

Zij had al van alles geprobeerd om zich een beetje te ontspannen. Ook haar mama had natuurlijk al van alles verzonnen voor haar. Want ontspannen is goed voor je als je last hebt van je schouders en je nek. Maar niets lukte echt, het werkte vaak maar eventjes.

Soms ging zij een beetje zitten huilen op een plek waar niemand haar zag. Zij ging dan zitten dromen dat ze geen hoofdpijn meer had. In je hoofd kun je een favoriet plekje bedenken, waar je je helemaal veilig voelt. Op een dag was zij wel heel erg gespannen en zat zij stijf van spanning in haar slaapkamer. Zij ging op bed liggen en ging dromen van haar fijne plekje wat ze in haar binnenste had bewaard. Ze droomde nu dat ze een grote grot inliep. Zij was echt nog heel erg verdrietig toen. Maar toen zij haar ogen droogde die nat van de tranen waren, zag zij in de verte een lichtje. Nieuwsgierig als ze was stond ze op en liep naar het lichtje toe. Het bijzondere was dat terwijl zij daar naartoe liep er allemaal paarse gekleurde engeltjes met haar meegingen. Daardoor voelde zij zich steeds meer ontspannen Active Image

 In de grot was namelijk een enorme lichtbundel. Zij ging er in staan en merkte dat die lichtbundel helemaal paars was. Het bleek een grot van Paarse Kristal te zijn. Zij werd helemaal opgevuld met deze paarse lucht (energie). Net als dat je een ballon opblaast. De Kristalengeltjes bliezen ook allemaal die paarse lucht naar haar toe. Het werd een vrolijk spelletje.. Zij ademde de paarse lucht helemaal naar binnen, en voelde ook de stralen van die Paarse kristallen helemaal om haar heen. Amanda voelde zich zo ontspannen worden dat zij in slaap viel.

Active Image Raar hé, dat ze in haar droom in slaap viel, maar ja dat kan in verhalen. Zij droomde heel leuk en toen zij wakker werd heeft zij gekeken of Er misschien een kristalengeltje bij haar gebleven was. Maar nee die waren allemaal in de grot achtergebleven. Ze vertelde haar droom aan haar mama en papa. Dat waren hele wijze mensen hoor. Zij kochten voor Amanda een mooie Amethist die ze op haar tafeltje neerzette naast haar bed. Door in de Amethist te kijken kon ze iedere keer weer op reis gaan naar de Kristalengelen van de Amethist. Zo werd zij weer een vrolijk en ontspannen meisje.  
Herken jij jezelf een beetje in dit verhaal, vraag dan ook aan je mama en papa of dat een Amethist of andere paarse steen iets voor jou zou kunnen zijn. Zij kunnen dan altijd contact opnemen met de schrijfster van deze verhaaltjes en samen kunnen we dan kijken of dat een hele goede steen voor je is.

Lees ook de andere verhaaltjes van de Kristalengelen!

 

Sample Image

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst