Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
De blauwe Kristalengel
Active Image

Kennen jullie het Kristalengeltje dat Lapis Lazuli heet?

Er was eens….. ( ja want zo beginnen alle sprookjes) ….. een meisje, zij heette Layla, dat niet zoveel vriendinnetjes had. Het liefste was ze gewoon helemaal alleen. Als ze wel eens ergens naar toe moest, dan nam ze haar broertje mee of haar mama. Ze vond het erg moeilijk om vrienden te maken. En als ze haar broertje of haar moeder meenam dan kon die mooi de aandacht van haar afleiden en ook gelijk het woord doen. Want als ze ging praten begon ze wel eens te stotteren. Het rare was dat dit alleen maar gebeurde als ze zich niet op haar gemak voelde. Thuis had ze het eigenlijk nooit. En als je gaat stotteren lachen ze je soms uit en dat is natuurlijk helemaal vervelend!

Active Image   Active Image   Active Image

Op een dag ging ze lekker naar het strand met haar mama en broertje. Al gauw was haar broertje met de andere kinderen op het strand aan het spelen. Layla niet, ze ging lekker onder de parasol liggen en keek naar de zee. Toen ze zo lag kon ze ook de wolken zien. Een heel mooi en vredig plaatje van zee en wolken. Ze werd er heel slaperig van. En ja hoor ze viel in slaap en begon te dromen. In die droom voelde Layla zich warm worden van binnen, ze droomde over die blauwe wolken, waar de zon een beetje doorheen scheen. Daardoor kwamen er allemaal gouden spikkels in de wolken. Het leken wel sterretjes, maar dat kon natuurlijk niet want het was nog dag.

 Active Image

Ze liet zich heerlijk meevoeren door de wolken en het ruisen van de zee. Ze voelde zich omringd met die hele mooie intense blauwe kleur. In die wolken zag ze ineens de kristalengeltjes. Zij bliezen samen met de wolken die heerlijke blauwe kleur naar haar toe. Zij voelde zich helemaal rustig worden, de brok verdween uit haar keel.

Op een gegeven moment maakte haar mama Layla wakker. Kom Layla we gaan lekker in de zee spelen. Samen liepen ze naar de zee. Layla liet zich heerlijk drijven op de blauwe golven van de zee. De kristalengelen waren nog steeds om haar heen en bliezen ook deze blauwe kleur naar haar toe.

Er kwam een enorme rust over haar en ze begon zomaar opeens te praten met een ander meisje in de zee. Dat meisje wilde met haar spelen en dat vond ze natuurlijk erg fijn. Voor het eerst voelde ze zich op haar gemak bij andere kinderen

Als Layla naar bed gaat brengt haar mama haar altijd en samen nemen ze dan even de dag door. Layla vertelde haar mama van de kristalengelen en de mooie blauwe kleur van de wolken en de zee. Van de spikkels die ze gezien had in de wolken.

 Het was een paar dagen later dat zij gingen winkelen. Zij liepen langs een stenenwinkel en Layla wilde er naar binnen. In de winkel herkende ze in één van de stenen de blauwe kleur en de spikkels. Samen kochten zij die steen en die heeft Layla nu altijd aan een kettinkje om haar nek hangen. Zo heeft zij altijd die energie bij zich van de blauwe Kristalengel die Lapis Lazuli heet Active Image

Herken jij jezelf een beetje in dit verhaal, vraag dan eens aan je mama en papa of dat een Lapis Lazuli of een andere blauw steen iets voor jou zou kunnen zijn. Zij kunnen dan altijd contact opnemen met de schrijfster van deze verhaaltjes en samen kunnen we dan kijken of dat een hele goede steen voor je is.


Lees ook de andere verhaaltjes van de Kristalengelen!

 

Sample Image 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst