Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
De roze Kristalengel

 

 

 

 

 Active Image

Er was eens… ( ja alweer, want ja zo beginnen nu eenmaal alle sprookjes) … een meisje, ze heette Rosa. Rosa was heel verdrietig, daardoor zag ze er een beetje witjes uit. Er waren ook een heleboel nare dingen gebeurd in haar leventje. Haar oma was een sterretje geworden en die miste ze natuurlijk nog heel erg. Ze wist best wel dat oma heel ziek was en dat ze het nu veel fijner had als sterretje, maar dat maakte het gemis niet minder. Ze praatte nog wel regelmatig met oma. Want die lette nog steeds op haar. Ze wist ook wel dat oma het vervelend vond dat ze niet meer zo vrolijk was en zo onbevangen, maar ze kon er weinig aan doen dacht ze.  

Ze had ook geen zin meer om tekeningen te maken. En die maakte ze vroeger heel veel voor haar oma, maar ook voor haar mama en papa.

Rosa ging ook helemaal niet meer naar buiten, alleen als ze naar school moest. Ze kreeg altijd heimwee als ze van huis was. Natuurlijk werd ze door haar mama wel eens naar buiten gestuurd om te spelen. Zo ook op een mooie zonnige dag, waarvan iedereen heel vrolijk wordt van het mooie weer. Ze was kwaad op haar mama en de hele wereld en stond tegen een boom heel erg te huilen. Het was een boom met hele mooie roze bloemetjes. Tussen die bloemetjes zaten allemaal Kristalengelen in een mooie zachte kleur roze. Het leek wel of de boom haar in zijn armen nam. En de Kristalengelen bliezen heerlijke roze wolkjes naar haar toe met de geur van de bloemen.

 Active Image   Active Image   Active Image

Ze voelde zich helemaal warm worden van binnen en ademde die wolkjes lekker diep naar binnen in. Het leek wel of ze het voelde stromen in haar lijfje en zeker rond haar hart. Het ging gewoon helemaal open. De Kristalengelen bleven blazen, totdat zij vonden dat het genoeg was.

 Active Image 

Rosa was helemaal blij en nam wat van de bloemetjes mee naar binnen. Ze zette ze in een vaasje naast haar bed.

Voor ze in slaap viel was dat het laatste wat ze zag en volgens haar waren er ook wat Kristalengelen mee naar binnen gegaan. Want zij voelde toch echt dat zachte blazen van die Kristalengelen als het licht uitging.

Maar ja bloemetjes verdorren natuurlijk. Dan kun je natuurlijk weer nieuwe plukken, maar op een gegeven moment is de boom uitgebloeid.

En in de winter zijn er zeker geen roze bloemetjes te vinden aan de boom.

 

Ze kreeg van haar mama een mooi hangertje van Rozenkwarts in de vorm van een hartje. Rosa deed het nooit meer af. Je raadt het zeker al? Rosa werd weer het vrolijke creatieve meisje dat ze altijd geweest was. Ze ging weer tekenen en schilderen en werd weer helemaal blij. Ze bedankt s avonds de Kristalengelen van de Rozenkwarts, omdat die haar zo goed geholpen hadden. Dat is natuurlijk wel belangrijk! Dat je iemand bedankt die je geholpen heeft. De Rozenkwarts wordt ook wel eens de steen van de liefde genoemd. De Kristalengelen van de Rozenkwarts zorgen er voor dat je weer zelfvertrouwen krijgt en liefde voor jezelf, want dat laatste is heel belangrijk.

 Active Image   Active Image   Active Image

Als je binnenkort een broertje of zusje krijgt of net gekregen hebt, moet je aan mama vragen om in de babykamer ook een Rozenkwarts neer te leggen. Dan vult de babykamer zich met die fijne roze energie en zorgen de Kristalengelen voor een fijne sfeer.

Herken jij jezelf een beetje in dit verhaal, vraag dan ook eens aan je mama en papa of dat een Rozenkwarts iets voor jou zou kunnen zijn. Zij kunnen dan altijd contact opnemen met de schrijfster van deze verhaaltjes en samen kunnen we dan kijken of dat een hele goede steen voor je is.

 

Sample Image
 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst