Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
Het drinken van Edelsteenwater PDF Afdrukken E-mail

 Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van de energie van Edelstenen en Mineralen.

·          het laten dragen van edelstenen

·          het plaatsen van edelstenen en mineralen in de ruimte

·          het gebruik van edelstenen en mineralen tijdens meditatie

·          het plaatsen van edelstenen bij healingen/leggingen

·          het geven van edelsteenmassage

·          het met edelstenen begeleiden van zwangerschappen

·          het  drinken van edelsteenwater

 

Voor deze laatste methode wil ik u aandacht vragen. Edelsteenwater is water dat de positieve energie van de Edelstenen die erin hebben gelegen heeft opgenomen. Water beschikt namelijk over het vermogen energieën te herkennen en lange tijd vast te houden. Het wordt niet voor niets het “blauwe goud” genoemd.  Met de komende vakanties en het warme weer is het verfrissend om een duik in het water te nemen. Dus waarom dan ook niet van binnen reinigen met water, juist in een periode dat je toch al wat meer drinkt. En dan door de combinatie met de Edelstenen kun je een helend water drinken. Op deze manier kunt u op een eenvoudige manier dagelijks de energie van Edelstenen gebruiken. Ik heb een aantal stenen gecombineerd die een goede uitwerking hebben op lichaam, ziel en geest. Hieronder volgt een kleine selektie van de mogelijkheden.

 

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 Active Image

 

 

Evenwicht                                            Fluoriet - Bergkristal

Deze combinatie stenen zorgt voor ordelijkheid, evenwicht en concentratie. Vastgeroeste emoties worden losgeweekt waardoor lichaam, ziel en geest in een harmonisch evenwicht komen. Het helpt je om innerlijke spanningen los te leren laten en grondt het teveel aan energie. Het werkt reinigend op de gehele aura.

 

Harmonie                                             Rozenkwarts – Bergkristal – Amethist

Deze stenen zorgen voor een hele ontspannen dag en een goede nachtrust. Het geeft een warm en rustgevend gevoel. Het voelt aan als een warme deken.

 

Inspiratie                                             Amethist

De Amethist geeft inspiratie en wijsheid en zorgt voor innerlijke rust. Zorgt voor een optimale ontspanning. Geeft heldere inzichten bij het uitleggen van je dromen. Schept duidelijkheid in troebele tijden. Vertegenwoordigt de geestelijke waarden en het hogere bewustzijn.

 

Loslaten                                               Groene Calsiet - Rutielkwarts

Deze combinatie van stenen gaat zorgen voor vernieuwing en bewustwording van de eigen mogelijkheden. Oude vastzittende patronen worden los gelaten, zodat er plaats is voor iets nieuws. Helderheid en innerlijke kracht komen naar voren. Stevig en evenwichtig vervolg je je weg.

 

Reiniging                                              Bergkristal

Bergkristal heeft een sterke helende kracht op velerlei gebied. Brengt de energie in lichaam, ziel en geest in balans. Geeft schone energie. Tevens heeft het een gunstige werking bij vermoeidheid,  concentratiestoornissen en is het zenuwsterkend.

 

Vitaliteit                                               Rozenkwarts

De Rozenkwarts wordt ook wel de steen van het hart genoemd. Zorgt voor vitaliteit en stimuleert de daadkracht. Men zegt zelfs dat het liefde en romantiek bevordert… Het zorgt voor een liefdevolle zachte sfeer. Ook heel goed voor kinderen om bijvoorbeeld siroop mee te maken.

  

Vrede                                                   Magnesiet – witte kwarts – Bergkristal.

Deze combinatie van stenen brengen innerlijke rust en vrede. Gejaagdheid en prestatiedrang verdwijnen, kalmte en tevredenheid gaan overheersen. Je gaat vrede met jezelf krijgen!

 

Wellnes                                                Rode Jaspis – Sodaliet – Carneool

Door de harmonie die deze stenen uitdragen, ontspant lichaam en ziel. Het lichaam kan weer relaxen en alle onrust verdwijnt uit de gedachten. Daardoor krijg je nieuw inzicht in je leven.

 

De steentjes zijn verpakt in een goed afgesloten milieu vriendelijke verpakking, samen met een foldertje waarin beschreven staat hoe u de steentjes kunt gebruiken. Ieder zakje is goed voor een halve liter water. 

 

Prijzen

 Evenwicht, Harmonie en Inspiratie  € 1.50 per zakje 
 Loslaten    € 2.00 per zakje
 Reiniging, Vrede, Vitaliteit en Welness € 1.00 per zakje
                                                                                 

Verzendkosten

 1 tot 3 zakjes   € 0.88 
 4 tot 8 zakjes € 1.32
 9 tot 12 zakjes  € 1.76  

                                                            

 

 Bestellen kunt door het sturen van een mailtje naar:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken    

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst