Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
De gele Kristalengel PDF Afdrukken E-mail

Active Image   Active Image   Active Image

     

Er was eens…..  ( ja want zo beginnen alle sprookjes) ….. een kristalengel die Tijgeroogje heette….. 

Active Image 

Ik ga jullie kennis laten maken met De kristalengel Tijgeroog.

Spannend hoor die naam, maar zo ziet ze er ook uit. Een kleine tijger onder de kristalengelen, mooie gele strepen op een bruine ondergrond. Het hele leuke ervan is eigenlijk dat ze een hele zachte energie verspreidt en het liefste bij kinderen in de buurt is. Ze kan wel veel meer, maar kinderen hebben haar voorkeur

En ja kinderen willen vinden haar naam ook wel stoer en kunnen er een beetje over opscheppen. Je kunt haar bij je dragen als je zenuwachtig bent, dan geeft ze je zelfvertrouwen. En ze maakt je kalm en opgewekt, waardoor je natuurlijk heel blij en opgewekt wordt. Je wordt er weer heel levenslustig van en dat is natuurlijk wel erg fijn.

Als je haar altijd bij je draagt maakt ze je sterker, nou ja eigenlijk maakt ze al die kracht die je al van binnen hebt weer wakker. En als je sterker bent, neem je ook vanzelf de juiste beslissingen. Zij leert je te kijken naar je ‘problemen’ en dan blijken het meestal helemaal niet zulke grote problemen te zijn. Want als je er goed over nadenkt dan is alles altijd op te lossen. En dan ontdek je ook dat alles niet zo negatief is als je eigenlijk wel dacht. 

Active Image 

Als je last hebt van je luchtwegen, of hyperventilatie maar ook als je astmatisch bent, wil ze ook graag bij je zijn. Je kunt haar dan het beste met een klein speldje vast spelden aan de binnenkant van je kleren. Dat moet dan bij je zonnevlecht. Weet je waar dat is? Dat is een handbreedte boven je navel. Dus als je haar vastspeld in de tailleband van je rok of broek zit ze goed. Wel een soort luierspeld nemen hoor, anders kan de speld je prikken als je speelt.

Als je heel erg verkouden bent en veel last hebt van je luchtwegen, kun je haar ook met een grote pleister vastplakken op die plek en dan laat je haar ’s nachts gewoon zitten. 

 

Heb je wel eens hoofdpijn? Dan kun je met de Tijgeroog rondjes draaien op je slapen. En soms is huiswerk best moeilijk en zeker rekenen. Nou Kristalengel Tijgeroogje helpt je daarbij, dus hou de steen vast of leg haar dicht bij je in de buurt als je daarmee bezig bent. 

 

Heel erg lang geleden in de middeleeuwen werd de Tijgeroog beschermd tegen de hekserij. Dat is natuurlijk een beetje lachwekkend want heksen zijn gewoon mensen die dichtbij en met de natuur leven. Die de kruiden nog op waarde weten te schatten en meestal ook veel over stenenenergie weten.

Maar heb je bescherming nodig denk dan eens aan de Kristalengel van Tijgeroogje, want die beschermt je tegen negatieve invloeden. Ze is zo krachtig als een echte Tijger en laat  je al je angsten onder ogen zien en overwinnen. En wie wilt er nu niet winnen? 

Zeg me maar na als je de Tijgeroog in je hand hebt:

IK STA KRACHTIG IN HET LEVEN ! 

Echt waar het helpt!!

 Active Image

 

Active Image  Legende of ook wel sprookje:

Hoe komt ze aan haar naam?? Het verhaal wordt verteld dat er eens heel lang geleden een verzorgster van een tijgerreservaat onder een grote boom lag te slapen. Plotseling werd ze opgeschrikt door een hoop gebrul, het klonk werkelijk wanhopig.  

Het bleek van een van de vrouwtjes tijgers te zijn. De verzorgster ging haar zoeken, gelukkig bleef de vrouwtjes tijger brullen, want anders had ze haar niet kunnen vinden natuurlijk. Toen ze haar gevonden had zag de dat de vrouwtjes tijger met haar twee jongen vlak bij een afgrond was. Snel keek de verzorgster om haar heen om te zoeken waar het derde welpje was. Ze zag het niet.. en weer brulde de tijgerin en keek de afgrond in. Ooooo… nee, toch niet in de afgrond?  

De verzorgster ging snel haar spullen halen, want inderdaad iets in de afgrond op een uitstekend stukje rost liep het derde welpje. Gelukkig was ze niet al te diep gevallen. De verzorgster maakte haar klimspullen vast aan een stuk rots en klom heel voorzichtig naar beneden. Het welpje voelde wel dat de verzorgster haar kwam helpen en liet zich gewillig oppakken en in een rugzak stoppen. Want de verzorgster had haar handen nodig om weer terug te klimmen natuurlijk. Daar aangekomen gaf ze de tijger haar jong weer terug

Active ImageNou daar ging een flinke tong over om het welpje weer schoon te wassen en de tijger keek dankbaar naar de verzorgster. Daarna pakte ze haar jong in de bek en liep blij weg met haar, gevolg door haar twee andere jongen die vrolijk achter haar aan dartelden aan

De verzorgster keek de tijgers na en toen ze weg wilde gaan zag ze iets op de grond liggen in het gras. Precies op de plek waar de tijgerin gelegen had. De verzorgster pakte het op en zag dat het een steen was, precies met de kleuren van de vacht van de tijgerin. En de verzorgster wist het zeker, die steen zou haar altijd beschermen!

Active Image

 

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst