Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
De groene Kristalengel PDF Afdrukken E-mail
 Active Image 
 Er was eens ..(ja zo beginnen alle sprookjes dus ook deze).. een koninklijke kristalengel die
Jade heette…  
Ja koninklijk, want Jade werd al gebruikt door de keizers in China.
Zij lieten prachtige beeldhouwwerken van mij maken, want ik breng geluk, bescherming en genezing. Maar ze maakte ook bijlen, wapens, gespen en andere gebruiksvoorwerpen. Dat komt omdat Jade een hele harde steensoort is.
Maar gelukkig wordt ik nu gebruikt voor andere doeleinden, want ik gebruik toch het liefste mijn genezende krachten.
 
 Active Image
Zo’n 150 jaar geleden werd het geheim ontdekt dat de Kristalengel Jade eigenlijk uit twee mineralen bestond, Jadeïet en Nefriet. In elk stukje komt een perfecte balans voor van ons beiden. Som iets meer Jade en soms iets meer Nefriet. Zo is er voor ieder wat wils. Dat is ook de belangrijkste eigenschap van Jade, het in balans brengen. Logisch toch?
Heel bijzondere eigenschappen heb ik, ja als Koninklijke Jade mag je best een beetje opscheppen hoor. Maar ik maak kinderen die een beetje lusteloos zijn weer actiever en geef ze daadkracht. Terwijl kinderen die heel onrustig zijn, die maak ik weer wat rustiger. Ook hier werk ik met mijn belangrijkste gave, het in balans en harmonie brengen. Je kunt me op vele manieren dragen, als oorbellen, als hanger of als steentje in je broekzak, het maakt niet uit. 
Active Image     Active Image     Active Image
Ook aan de kleur kun je zien dat ik balans breng, want groen is een overgangskleur. Bij de chakra’s zit hij precies in het midden. Weet je wat chakra’s zijn? Mail anders even naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken   dan leg ik je dat uit, of vraag het aan je ouders. Maar de chakra’s hebben de kleuren van de regenboog en daar zit groen ook in het midden, een echte overgangskleur dus en dus ook van balans.  Maar ik heb nog meer goede eigenschappen hoor, eigenlijk 5 deugden
  • barmhartigheid              (ontfermen over andere mensen die hulp nodig hebben)
  • onbaatzuchtigheid          (dingen doen zonder eigen belang)
  • wijsheid
  • rechtvaardigheid
  • moed

 

 Active Image
 In China en andere landen in het Verre Oosten maken ze veel Boeddha’s van mij. Boeddha heeft al die eigenschappen ook, en het beeld van de Boeddha brengt daar nog extra liefde aan toe.  
Een Boeddha van Jade in je huis brengt een sfeer van goede deugden in je huis.
 

Dus draag je de Koninklijke Kristalengel Jade bij je, dan wordt je veel milder ten opzichte van ja klasgenootjes en hun foutjes. Roddel je graag over je klasgenootjes? Dan is het ook goed om mij bij je te dragen, want dat is natuurlijk eigenlijk helemaal niet zo’n leuke eigenschap.Als je mij bij je draagt vind je het ook leuker om dingen voor anderen te doen, zonder dat je daar iets voor terug hoeft te hebben. Bij het leren breng ik je wijsheid, eigenlijk moet de hele klas een stukje hebben. Je leert makkelijker en je krijgt er ook meer plezier in.Dan hebben we nog rechtvaardigheid, nou de meeste kinderen zijn dat al hoor, daar moet je je niet te druk over maken.  Moed, ja dat is wel belangrijk, wie wil er geen held zijn. Ik help je om sterker te worden en dat je niet zo verlegen bent. Dan ga je je vanzelf als held gedragen. 

Maar er is meer…… Als je een stukje Jade geeft aan iemand die in verwachting is, misschien je mama wel van je broertje of zusje dan beschermt de Jade het nog ongeboren kind en maakt de bevalling een stukje makkelijker. En voor je eigen lichaam heb ik ook nog wat  goede eigenschappen.

Active Image   Active Image   Active Image   Active Image

  • Bij meisjes die al ongesteld worden kan hij verlichtingen brengen als je hem tijdens die periode op de onderbuik plakt. Liever nog iets eerder, bijvoorbeeld twee dagen van te voren.
  • Bij koorts kun je hem in een koortskompres laten wikkelen door je vader of moeder. Daarna leg je hem op je hoofd.
  • Bij bloedingen in het drukverband mee wikkelen want ik help om bloed sneller te laten stollen
  • Bij nierproblemen gewoon op je huid plakken ter hoogte van je nieren
  • Voor Opa of oma als ze last hebben van reuma. Een hangertje om de nek brengt wat verlichting

 

Active Image  Heb je wel eens gemediteerd?

Nee, nou dat is anders best lekker hoor en hoeft maar een paar minuten te duren. Als je mediteert met een stukje Jade in je handen, dan help ik je om je eigen spirituele ontwikkeling verder te ontwikkelen.  Je eigen inzicht en geloven in jezelf wordt sterker, dat heet je intuïtie. Je voelt dan precies aan wat goed voor je is. En als je bepaalde eigenschappen hebt, zoals beelden zien (helderziend), of dingen horen (helderhorendheid), dan help ik je om de te ontwikkelen. Nou geef ik nog een mooie spreuk mee als je een stukje van de Koninklijke Kristalengel Jade vast hebt 

Evenwichtig en schoon hervind ik mijn harmonie !

Active Image

 

Als je nog vragen hebt kun je me altijd een mailtje sturen Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , maar altijd wel eerst aan je ouders vragen hoor en kijk ook even bij de andere Kristalengelen.

 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst