Praktijk Intuitie
Aurahealing, Bach Bloesem, Chakrahealing, Edelsteentherapie, Innerlijk Kindtherapie,
Kruidenleer, Reiki en Seichem, Spirituele ontwikkeling, Workshops/Cursussen
 
De oranje Kristalengel PDF Afdrukken E-mail

 Active Image

  

Er was eens ….. (ja zo beginnen alle sprookjes) … een Kristalengel die Carneool heette Ik ben een heel mooi oranje steentje. Tenminste kinderen vinden mij heel mooi, grote mensen vinden mij niet altijd mooi. Want ik heb vaak gaten, deuken en scheurtjes in mij. Dat hoort gewoon bij mij, net als de witte of zwarte vlekjes. Jullie kinderen kijken daar dwars doorheen, want jullie herkennen mij echte innerlijk.

Active Image Je moet jezelf accepteren zoals je bent en ik doe dat. Ik hou van mezelf met al mijn mankementen. Dat is de bedoeling ook, je eigen fouten accepteren en daar kan ik je bij helpen. Soms wordt er p school onderling veel drukte gemaakt over wat er allemaal mankeert aan je lichaam. Maar geloof me, dat komt allemaal goed als je wat groter wordt. En niet iedereen is ‘perfect’, dat zou maar saai zijn.

 

Je kunt me ook bij je dragen als vaak heel erg serieus bent, dan vrolijk ik je een beetje op. Want al te serieus is ook niet goed hoor. Je moet wel lol maken. Oranje is natuurlijk op zich al een hele vrolijke kleur. Weet je hoe ik aan die kleur kom? Aan het ijzergehalte in mij. En als je mij in de zon legt, word ik iets donkerder en dan wordt mijn werking nog sterker.

Als je last van je buik hebt, vooral je darmen en spijsvertering, dan kan ik daar steun geven. Plak me gewoon met een pleister op je buik. Ik help ook mensen met suikerziekte, het gaat niet echt weg, maar ik haal de scherpe kantjes er vanaf.

 

Vroeger werd ik ook gebruikt om tegen het kwaad te beschermen. Maar daar zijn ook andere stenen voor. Mij kun je beter gebruiken om je zonniger te gaan voelen, als je futloos bent of een beetje verdrietig. Zeker als dat vaak gebeurt, is dat niet fijn. Een van mijn andere goede eigenschappen is dat ik je leer om verdraagzaam te zijn. Dan vind jet het gewoon makkelijk om anderen te accepteren zoals ze zijn. Wat je uitstraalt komt je ook tegemoet. Een heel ouderwets spreekwoord, maar het werkt echt. Als jij blijer in het leven staat, worden anderen om je heen dat ook. Zelfs dat ene klasgenootje dat altijd wil plagen Active Image

Active Image   Active Image   Active Image

Een andere heel bijzondere eigenschap die ik heb is; Liefde. Ik breng liefde naar de mensen. Dus heb je veel ruzie met je zusje, vraag dan allebei de hulp van de Kristalengel Carneool. Misschien is het wel nodig voor allemaal; papa, mama, broertjes en zusjes. Het kan wel eens nodig zijn om weer allemaal liefde voor elkaar te voelen. In deze drukke tijden gebeurt het wel eens dat we dat vergeten. Voordat jullie de Carneool gaan dragen leg je de vier stenen in een mooi bakje, dus voor iedere persoon een steen. Maak een mooie spreuk waarin je vertelt wat je wilt bereiken en doe dat als het kan met zijn allen. Een voorbeeld is; Wij willen meer harmonie en liefde in ons gezin. Je mag allemaal ook wat anders zeggen.  Bij volle maan zet je het bakje buiten en laat het daar de hele nacht staan. De volgende morgen haal je de stenen binnen en ieder pakt zijn eigen steen en draag die bij zich. Dat kan aan een koordje, of in je broekzak, net wat iedereen prettig vindt. Je zult na een maand het verschil al merken. Maar dit werkt alleen als jullie allemaal die intentie hebben en de Carneool bij je willen dragen. Je kunt niemand dwingen en niemand mag iets tegen zijn wil doen. Dan werkt het gewoon niet.

 Active Image   Active Image   Active Image

Ik ben er ook om je meer creativiteit te brengen en je enthousiasme aan te wakkeren. Je gaat weer lekker schilderen, tekenen, knutselen en je zit dan volop ideeën om dat te doen.  Als je me bij je draagt kun je de volgende spreuk uitspreken voordat je hem in je broekzak doet 

Als kind van moeder Aarde voel ik mij warm en blij ! 

Dat geeft net weer wat extra power aan mij en aan jou.

Active Image

 
 
< Vorige   Volgende >
 
© 2017 Intuitie.com Helen Binkhorst